Leuke activiteiten voor jong en oud

Bij Dynamo kun je terecht voor leuke activiteiten in Amsterdam voor jong en oud. Of je nu net bent verhuisd en nieuwe mensen wilt leren kennen of er gewoon eens tussenuit wilt; bij het buurthuis vind je genoeg leuks. Iedere week kun je terecht voor terugkerende activiteiten of je kunt elke keer weer iets nieuws proberen. Kom in contact met mensen en ga samen leuke dingen doen in de buurt. Van leerzame of creatieve workshops tot dagjes uit naar het tuincentrum of een kerstmarkt; er is genoeg te beleven. Door deze leuke activiteiten kom je in contact met gelijkgestemden en doe je samen dingen die je leuk vindt om te doen. 

Een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen

Voor ouders met jonge kinderen zijn er ook leuke dingen te doen in de buurt. Samen met je kleintje kun je meedoen aan verschillende activiteiten. Zo leer je ook nog eens andere ouders kennen en kan je kind samen met andere kinderen spelen. Voor ouderen is er ook volop keuze in diverse activiteiten. Zo kunnen ze steun vinden bij een buurtbijeenkomst over dementie of kunnen ze samen leuke uitstapjes maken. Kinderen kunnen ook terecht bij het buurthuis voor een tal van activiteiten. Van het ontwikkelen van hun muzikale of creatieve talenten tot het beoefenen van sporten of gewoon samen een dagje leuke dingen doen. Dynamo zorgt voor de leukste uitjes brengt mensen samen. Levenslange vriendschappen kunnen hier worden opgebouwd.

Iedere week weer nieuwe activiteiten

Wanneer het op activiteiten in de buurt aankomt is er een ruime keuze. Hierbij is gedacht aan diverse doelgroepen. Zo kun je iedere week meedoen aan een pilates les of kun je een cursus volgen om je Nederlands te ontwikkelen. Er zijn diverse groepen voor zowel mannen, vrouwen, baby’s, kinderen, ouders en alles daartussenin. Door het brede aanbod kun je iedere week iets nieuws proberen. Je leert snel en makkelijk nieuwe mensen kennen en je bent er iedere week lekker even tussenuit. Er is voor ieder wat wils; van het maken van een gezellige wandeling tot ontwikkelen van je talenten. In de meeste gevallen zijn de activiteiten gratis of er wordt een kleine vergoeding gevraagd. 

Author: 100x100